M svarar på kritik om nedskärningar i busstrafiken

Förra veckan skickade S-toppar från fem kommuner på Södertörn ett öppet brev till trafiklandstingsrådet Kristofer Tamsons (M), där de kritiserade nedskärningarna i busstrafiken. Nu svarar en annan landstingspolitiker, Lennart Kalderén (M), på kritiken.

I det öppna brevet till Kristofer Tamsons skriver S-topparna att nedskärningarna i busstrafiken kommer att göra ”livspusslet betydligt krångligare” för många Södertörnsbor och de undrar om Moderaterna har gett upp ”sina intentioner om att det ska gå snabbt, enkelt, bekvämt och tryggt att ta sig fram i Stockholms län”.

Nu svarar Salems kommunstyrelseordförande och landstingspolitikern Lennart Kalderén (M) på kritiken på sin blogg, där han menar att det är på grund av att S tillsammans med V, MP och Sverigedemokraterna röstade ner prishöjningen av SL-kortet som Alliansen måste spara för att få ihop budgeten.

Här kan ni läsa hela svaret:

https://kalderen.wordpress.com/2015/09/25/talade-ni-inte-med-varandra/

S-topparnas brev:

https://www.socialdemokraterna.se/Webben-for-alla/Arbetarekommuner/Botkyrka1/Nyheter/Oppet-brev-med-anledning-av-nedrustningen-av-kollektivtrafiken/