Man rånades brutalt i sin tvättstuga

En man rånades brutalt inne i tvättstugan i en fastighet på Pluggvägen i Bollmora sent på söndagskvällen.

Sex obehöriga män hade tagit sig in i tvättstugan. De fick med sig mannens mobiltelefon i rånet.

Mannen, som är i 30-årsåldern, hittades avsvimmad och fick föras till sjukhus.

– Ingen är gripen i fallet, säger Towe Hägg på Stockholmspolisen.

Det var klockan 23.52 på söndagskvällen som mannen, när han gick ner till fastighetens tvättstuga på Pluggvägen i Bollmora, upptäckte sex obehöriga män där. När mannen frågade vad männen gjorde där blev han påhoppad, nedslagen och bestulen på mobiltelefonen.

Männen lämnade sedan fastigheten, och sprang ut. Den misshandlade mannen sprang efter för att försöka få tag på mobiltelefonen, men då blev han nedslagen igen utanför fastigheten.

När han låg ner fick han ta emot flera sparkar mot kroppen.

Mannen fördes till sjukhus med ambulans med bland annat ansiktsskador.

– Det var de synliga skador han hade. Vi hade en patrull på plats, och mannen fördes till sjukhus, säger Towe Hägg, pressinformatör på Stockholmspolisen.

Helge Dahlin på Tyresöpolisen säger att en hemtjänstpatrull hittade honom avsvimmad. Han fördes till Huddinge sjukhus, och kunde väckas.

– Personen har uppgett att de som misshandlade honom var mellan 16-25 år. Tekniker är kallade till platsen, säger Helge Dahlin på måndagsmorgonen.

Vet ni hur männen kunde ta sig in i fastigheten och tvättstugan?

– Nej, om de hade nycklar heller hade smitit in, vet vi inte. Vi vet inte heller än varför mannen gick ner till tvättstugan så sent, säger Helge Dahlin.