ANNONS

Manga på sportlovet

Serietecknaren Jesper Nordqvist lär ut hur man tecknar manga i morgon på biblioteket.
Serietecknaren Jesper Nordqvist lär ut hur man tecknar manga i morgon på biblioteket.
Ledig men svårt att hitta på något att göra på lovet? Inte då! Solna och Sundbyberg har laddat med massor av sportlovs- skoj för stora och små.
ANNONS

I morgon onsdag kommer serietecknaren Jesper Nordqvist till Solna stadsbibliotek och har mangaverkstad. Du bör ha viss teckningsvana sedan tidigare för att delta.

– Jag kommer att lära ut hur man tecknar ansiktsuttryck, kläder, hår och symboler, säger Jesper Nordqvist som själv tecknat sedan han var stor nog att kunna hålla i en penna.

Mangaverkstan håller på mellan klockan 13-16.

På Kulturcentrum i Hallonbergens centrum anordnas sportlovsdans. Är du 13-25 år kan du komma och testa olika stilar på onsdag klockan 15-17.

– Man får komma och testa streetdance och dancehall med Stockholms bästa streetdansare, säger Kina Löwenbrååt på Kulturcentrum.

På torsdag kväll kan elever i årskurs 6-9 komma till Skytteholmsparken och trycka sina egna t-shirts. Ta med en egen eller köp en för 20 kronor. Tröjtryckningen börjar klockan 20.

Torsdag-lördag anordnas matkvällar på Torpet i Bagartorp. Colombia, Eritrea och Japan kommer att stå i fokus respektive kväll. Att delta kostar 10 kronor.

Matkvällarna pågår klockan 18.30-23 på torsdagen och 19-23 fredag-lördag.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sundbyberg direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.