ANNONS

Vid din sida i tyst manifestation för hemlösa pensionärer

Jeanette Höglund, Lokal Hjälte, Omgång 4, Farsta. Farstabo och grundare av Vid Din Sida, en organisation som hjälper organisation som hjälper våra hemlösa pensionärer och fattigpensionärer. Hon grundade den för ett par år sedan när hon sett e
Farstabon Jeanette Höglund, grundare av organisationen Vid din sida, kommer att delta i manifestationen.
Farstabon Jeanette Höglund har engagerat sig för hemlösa pensionärer i Stockholm.
I morgon, lördag, håller hennes organisation Vid din sida en tyst manifestation vid Sergels torg.
ANNONS

Under lördagen kommer den ideella organisationen Vid din sida att hålla en tyst manifestation för hemlösa pensionärer i Stockholm.

Organisationen grundades av Farstabon Jeanette Höglund 2016. Hon har tidigare nominerats till Min lokala söderortshjälte i Farsta och kommer att delta under lördagens manifestation.

”Lever under omänskliga förhållanden”

Enligt Vid din sida känner man till cirka 300 hemlösa pensionärer i Stockholm, men det finns också ett stort mörkertal. En del av dem lever i stadens tunnelbanor och soprum.

– Dessa pensionärer lever under omänskliga förhållanden där hälsan får en stor smäll. Utan tak över huvudet är de svårt utsatta för kriminalitet och våld. Hos oss på Vid Din Sida kan vi åtminstone för en stund ge dem trygghet och möjlighet att gå på toaletten, få ett mål mat och en kram, säger Jeanette Höglund.

Manifestationen hålls på Soltorget, Sergelgatan lördagen den 14 december klockan 13-17. 

Jeanette är hemlösa pensionärers skyddsängel