ANNONS

Hit flyttas manifestationen för Durmaz

Jimmy Durmaz
Manifestationen kommer att hållas i Kungsträdgården istället.
Under fredagseftermiddagen skulle de ha varit en manifestation på Sergels torg, efter hatet mot Jimmy Durmaz. Manifestationen flyttas till Kungsträdgården istället.
ANNONS

Organisationen Locker room talk skulle ha arrangerat en manifestation under fredagseftermiddagen för Jimmy Durmaz, efter hatet som han fick i samband med Sverige match mot Tyskland i VM. Manifestation skulle ha varit på Sergels torg men stoppas nu på grund av säkerhetsskäl.

– Sergels torg är en byggarbetsplats och det är inte möjligt att ha en manifestation där Tillståndet har nekats men vi har erbjudit en annan plats. Vad jag förstår har organisationen tackat nej till den platsen, säger Anna Westberg, vid polisens presstjänst.

Locker room talk planerar att arrangera manifestationen för Durmaz idag.

– Manifestationen flyttas till Kungsträdgården och just nu håller vi på och riggar, säger Shanga Aziz, ordförande för Locker room talk.

Aftonbladet rapporterar att spelare i landslaget betalar sammanlagt 120 000 kronor för att manifestationen ska kunna hållas. Först var tanken att den skulle hållas på Sergels torg men på grund av säkerhetsskäl flyttas arrangemanget till Kungsträdgården.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.