ANNONS

Maroun i Järvastaden bakar semlor tre gånger om dagen

soln, semlor, 2020. Gottig Bageri och Café. Maroun Chahine, ägare.
I juni förra året öppnade Maroun Chahine Gottig bageri & café i nya Järvastaden i Solna.
Semmeldagen står för dörren, men de flesta av oss väntar inte tills dess för att äta den första semlan. Hos Maroun Chahine i Järvastaden har kunderna mumsat semlor i flera veckor.
– Jag bakar flera gånger om dagen, säger han.
ANNONS

Måndagen innan fettisdagen håller Maroun Chahine stängt för att hinna förbereda inför dagen F.

– Det tror jag kommer att behövas, säger han.

Öppnade förra året

soln, semlor, 2020. Gottig Bageri och Café. Maroun Chahine, ägare.

En klassisk semla. Foto: Christian Lärk.

I juni öppnade han sitt kafé i Järvastaden och nyinflyttade har redan hittat hit. På deras önskelista står just semlor.

– Redan nu bakar jag två till tre gånger om dagen. På semmeldagen blir det nog ännu mer, säger Maroun Chahine.

Han säljer klassiska semlor, vaniljsemlor och laktosfria semlor.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Solna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.