ANNONS

Maserati värd nära 500000 beslagtogs i lyckad trafikinsats

Trafikinsats i norrort, Maserati togs i beslag
Föraren saknade körkort och fick vinka adjö till Maseratin.
Den senaste veckan har trafikpolisen jobbat intensivt i Polisområde Stockholm Nord tillsammans med lokalpolisen i bland annat Sollentuna, Järfälla och Solna. Och samarbetet blev framgångsrikt.
ANNONS

Veckans trafikinsats resulterade i att en mängd brottslingar stoppades, bland annat fyra drogpåverkade förare, en med falskt körkort, fyra olovliga körningar, två narkotikabrott, och därutöver utfärdades en mängd ordningsböter för bältesförseelser och fordonsbrister med mera.

Hade bara ”lånat” bilen

I onsdags, då trafikpolisen samarbetade med Lokalpolisområde Sollentuna och besökte Märsta för att upptäcka, rapportera och störa de kriminella nätverken där, beslagtogs bland annat en Maserati värd cirka 490 000 kronor.

Föraren saknade körkort och bilen togs därför i beslag som ett brottsverktyg. Eftersom föraren, som bara hade ”lånat” bilen, hade en större skuld till Kronofogden meddelades även ett så kallat förbudsmeddelade.

”Ska vara jobbigt att vara kriminell”

En annan förare blev av med en dyrbar Hublet-klocka då polisen kan misstänka att den är stöldgods.

”Ni som har fina märkeskläder, dyrbara klockor/smycken, dyrbar bil etc men saknar redovisad inkomst eller förmögenhet får räkna med att vi kommer att göra livet surt för er. Det ska vara jobbigt att vara kriminell”, skriver trafikpolisen på Facebook.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.