Massor av höstlovskul på hemmaplan

Noah och Isak Ek ser fram emot höstlovet.
Äntligen höstlov!
Halloween-fester, pizza-bak och pingisturnering. Det händer en massa kul saker på fritidsgårdarna och andra ställen under höstlovet.
Kolla in aktiviteterna här!

Det finns massor av aktiviteter för dig mellan 10 och 17 år som bor i Årsta-Enskede-Vantör. Höstlovsfirandet tjuvstartar redan ikväll, fredag den 27 oktober, med tjejkväll på Stureby fritidsgård, Halloweenpyssel på Högdalens fritidsgård och matlagning och film på Årsta fritidsgård.

Sedan är det aktiviteter varje dag, hela veckan på fritidsgårdarna. På Stureby fritidsgård ordnas allt från skrivverkstad och Halloweenpyssel. På Årsta fritidsgård blir det pingisturnering och spelkväll med brädspel. Östberga bjuder på knep och knåp, bakning, matlagning och filmkväll. I Högdalen går man all in vad gäller Halloween; här kan du smaka på läskiga saker och spela ghost memory. Hagsätra fritidsgård ordnar spa, självförsvar och massage, musikkväll och basket. I Rågsved blir det sumobrottning och Bandängens parklek ordnar pingisturnering och bakning. På Dalens fritidsgård blir det bingokväll, pizzabak och skräckfilm.

Läs hela programmet här.

Och här får du andra tips på saker du kan göra på lovet:

Lek och lär bland björnar och spindlar