ANNONS

Massor att göra på jullovet i Skärholmen

jullov, aktiviteter, skärholmen
Allt från pepparkakstävlingar till basket står på programmet.
Snart är det jullov! Det är förstås skönt att vara ledig, men för ungdomar i Skärholmens stadsdel finns också mycket skoj att hitta på.
ANNONS

Fryshuset Skärholmen har som vanligt bullat upp med massor av kostnadsfria aktiviteter, både i Ungdomens hus, i parklekar, vid mötesplatser och genom utflykter.

Klättring, bingo, bio, skridskor, pingis, badminton, musik-quiz, pepparkakshustävling, dans och mycket mer står på programmet, inom ”Lovely days”. Läs det i sin helhet på Fryshusets webbsida. Aktiviteter finns ända till den 5 januari.

Skärisbion satsar på jullovsbio. Det blir både klassiker som ”Bröderna Lejonhjärta” och ”Min vän Totoro” och nya filmer som ”Sorry to bother you” och ”När fjärilarna kommer”. Knattebio blir det också. Kolla in hela programmet på Kulturhuset Stadsteaterns webbsida.

Biljettpriset är 50 kronor men några visningar är gratis, i samarbete med Mitt 127.

Mitt 127:s Vinterfestivalen pågår den 2–5 januari, med massor av gratis sport, kultur och kreativt skapande, i bland annat Skärholmshallen, Kulturhuset Stadsteatern och i Ungdomens hus.

En favorit som återkommer är  ”Dancebattle – Dancehall & All style”. Platsen är Kulturhuset Stadsteatern, tiden 3 januari klockan 18–21. Dessutom ordnar Mitt 127 basketturnering i Skärholmens sim- och idrottshall, den 5–6 januari klockan 12–21.

Nytt för i år är en livespelning på Café Le Croissant i SKHLM, där lokala talanger  bjuder på hiphop, den 4 januari kl 18.00. 

Se Vinterfestivalens hela program på Mitt 127:s webbsida  och Facebooksida.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Skärholmen Vårberg Bredäng direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.