ANNONS

Tre nya matställen och ny butik i Kista galleria

Nyheter i Kista galleria 2020
Snabbmat från mellanöstern, japanska prylar och svenskt fika
Såväl hungriga som köpsugna får inom kort mer att välja på i Kista galleria. Under våren öppnar nämligen två nya caféer, en ny restaurang och en butik som säljer japanska prylar, meddelar gallerian.
ANNONS

Du som vanligtvis äter mat i Kista galleria kommer under våren få mer att välja på. Två nya caféer och en ny restaurang kommer nämligen slå upp dörrarna i gallerian.

Ett av caféerna är Simit Sarayi är en internationell café- och bagerikedja som serverar turkiska bagels, orientaliska sötsaker och bred cafémeny.

Det andra caféet är Lilleputt som kommer att bjuda på traditionell svensk fikaupplevelse och servera tårtor och bakelser. De kommer att öppna två enheter, en större butik i affärsgången och en mindre del som kommer att heta Swedish fika med placering i restaurangtorget.

Fastfood från Mellanöstern

Den som har saknat snabbmat från Mellanöstern kommer också bli glad i vår när restaurangen Milda öppnar upp sina dörrar.

– Vi vill erbjuda matupplevelser som får gästerna att stanna längre. Våra signaturrätter Shawerma på kyckling och kalvfiléspett har en given plats på menyn. Därtill kommer vi att erbjuda färska efterrätter med orientalisk touch, säger Sam Shoubaki, en av Midans ägare i ett pressmeddelande.

Dessutom öppnar den japanska butikskedjan, Asari, en affär i gallerian under året. De har ett stort sortiment produkter av japansk design, bland annat rispapperslampor, tygkassar, tavlor, muggar, hårtillbehör, spel, solglasögon, smycken och leksaker.

ANNONS