ANNONS

Melkers och Danyels krog öppnar på tisdag

Melker Andersson och Danyel Couet.
Melker Andersson och Danyel Couet.
Snart är det dags. På tisdag öppnar Melker Andersson och Danyel Couet sin nya krogsatsning i nya lokaler bakom PK-huset.
ANNONS

Det är i det nybyggda Mästerhuset i hörnet Norrlandsgatan/Mäster Samuelsgatan som de kända krögarna slår upp portarna till en restaurang på tusen kvadrat med bar, café och butik och generösa öppettider. Ett koncept som det redan finns flera exempel på i närheten. För stora ställen i city med ambitionen att servera bra mat från tidig morgon till sena kvällen blir allt fler.

Ett par kvarter österut ligger Taverna Brillo, mittemot finns Moodgallerian med sina många matställen och ett stenkast åt väster har UD redan börjat bli etablerat på Sveavägen.

Good Life, som stället ska heta, riktar in sig på sund mat till de många hårt arbetande människor som befolkar city. Men någon hälsostämpel på ville Melker Andersson inte sätta när vi intervjuade honom förra året.

– Det kan så lätt missuppfattas. Min erfarenhet är att man ofta tappar matglädjen och lusten när man säljer presenterar det så. Vanliga människor som jag och Danyel behöver en bra och sammansatt kost. Jag klarar inte längre att slarva, jag måste få rätt mat och dryck, jag fixar det inte annars.

Restaurangen går nu ut och söker personal. Uppåt 100 personer behövs i kök och matsal.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vasastan direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.