ANNONS

Ministerbesök i Tensta idag

Pressbild
Maria Lind, Tensta konsthall, Sus Andersson (MP), Peter Eriksson (MP), Ibrahim Baylan (S)
Med mindre än ett år kvar till valet duggar ministerbesöken i Järva allt tätare.
Under onsdagen besökte Peter Eriksson (MP), bostads- och digitaliseringsminister och Ibrahim Baylan (S), samordnings- och energiminister Tensta.
ANNONS

På programmet stod bland annat besök på Tensta konsthall, Tensta Torn och medborgarkontoret, när Peter Eriksson (MP), bostads- och digitaliseringsminister och Ibrahim Baylan (S), samordnings- och energiminister kom till Tensta under onsdagen.

– Studentbostäderna i Tensta torn är bra exempel på att man med smart planering kan bryta segregationen och utveckla trivsamma stadsdelar med blandad bebyggelse för alla människor. Där har dessutom hyrorna sänkts med en tusenlapp i månaden tack vare regeringens investeringsstöd, säger Peter Eriksson (MP), bostads- och digitaliseringsminister.

I Järva märks det att valupptrappningen dragit igång när det blir allt tätare mellan besöken från politiker.

– Nästa år ökar regeringen kraftigt våra investeringar för att lyfta förorter. Därför gör jag flera besök, bland annat i Järvaområdet, för att ta del av goda exempel på att bryta segregation, säger Ibrahim Baylan (S), samordnings- och energiminister.

 Besöket i Tensta var Ibrahim Baylan (S) andra i Järvaområdet den här veckan. Under måndagen var han i Rinkeby i Folkets hus för att diskutera hur segregation.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.