Missade du veckans hetaste nyheter i Nacka?

Veckans mest lästa v2419
Ny tvärförbindelse, t-banekonst, nya bollplaner. Det blev några av veckans mest lästa nyheter.
En ny tvärföbindelse. T-banekonst. Nya bollplaner.
Här har du chansen läsa ikapp veckans mest lästa nyheter i Mitt i Nacka.

1. En helt ny tvärförbindelse för resenärer i Nacka kan komma att bli verklighet. Med buss, tvärbana eller t-bana ska trafikanter på ett smidigare sätt än i dag kunna ta sig till södra delarna av Stockholm. Nyheten om det som än så länge bara är ett förslag, blev veckans mest lästa artikel i Mitt i Nacka.

2. I veckan presenterades den konst som ska smycka en av Nackas nya t-banestationer, Nacka centrum. Konstverken går i djurtema och är tänkta att förutom att pryda stationen även vägleda resenärer till rätt utgångar. Nyheten väckte intresse bland er läsare och hamnade på andra plats över veckans mest lästa artiklar.

3. En hantverkare som skulle flytta på en tunna med klorpulver i Nacka simhall orsakade ett stort räddningspådrag i veckan. Något gick inte som tänkt och pulver kom ut i luften. Simhallen fick utrymmas men faran kunde snart blåsas över. Artikeln om händelsen blev så pass läst att den hamnade på topplistan.

4. Tjänstemannautredningen om var, hur och när Nacka ska bygga nya idrottsanläggningar när befolkningen ökar, klubbades av en oenig fritidsnämnd i veckan. Frågan om nya idrottsplatser har väckt stort engagemang bland Nackaborna och nyheten om nämndbeslutet blev också en av veckans mest lästa.

5. I onsdags startade rättegången mot den man som misstänks ha skjutit ihjäl Shayan Gaff från Älta. Artikeln blev en av veckans mest lästa. Polis och åklagare tror att gärningspersonen sköt ihjäl fel person, Shayan Gaff var inte alls det tänkta offret.