Missade du vårens hetaste Huddingenyheter?

Cykelgaraget, restaurangbrand och mindre barngrupper i förskolan var ämnen som engagerade läsarna.
Nya cykelgaraget, branden i Visättra och barngruppernas storlek var ämnen som engagerade.
En brand på en restaurang i Visättra, Huddingeföräldrarnas krav på mindre barngrupper i förskolan och cykelgaraget som försenades på grund av stormen Alfrida.
Det är några av nyheterna som lästes mest i Huddinge under våren.

1. Ägaren: ”En chock att se restaurangen brinna ner”

En restaurang i Visättra i Flemingsberg brann ner till grunden natten mot 2 april. Ägaren stod hundra meter ifrån och såg sin restaurang försvinna i lågorna.

2. Robyn tvingas söka vård utomlands – läkare kritisk

29-åriga Robyn Anborg, är svårt nackskadad och samlar nu in pengar för att opereras utomlands. Läkaren Bo Bertilson, vid Karolinska institutet, är kritisk till att Sverige inte erbjuder den vård som Robyn Anborg behöver.

3. Äldre kvinna död – blev påkörd av bil vid övergångsställe

I början på april blev en äldre kvinna påkörd vid rondellen i Segeltorps centrum när hon passerade ett övergångsställe på cykel. Kvinnan avled av sina skador och föraren misstänktes initialt för vållande till annans död och grov vårdslöshet i trafik.

4. Föräldrar kräver: Minska barngrupperna i förskolan

Förskolepersonal med tårar i ögonen och barn som inte kan tas om hand lika bra som tidigare. I mitten av mars protesterade föräldrar i Segeltorp och Utsälje mot stora barngrupper.

5. Nya cykelgaraget försenat – på grund av stormen Alfrida

Stormen Alfrida och teknikstrul – det är orsakerna till att det nya cykelgaraget på Fullerstatorget försenades. Förra veckan kunde cykelgaraget slutligen öppna – men alla cyklister är inte nöjda.