Missade du vårens hetaste nyheter i Nacka?

Uppdatera dig om nyheterna som fångade läsarna under våren
Uppdatera dig om nyheterna som fångade läsarna under våren
Knivrån. Svenska råvaror. Skrinlagt bostadsprojekt. Där har ni vårens mest lästa nyheter i Mitt i Nacka, räknat från vårdagjämningen den 20 mars.

1. Ett knivrån i Orminge centrum tisdagskvällen den 2 april är vårens mest lästa nyhet i Mitt i Nacka. Två personer rånades varav en knivskars i bålen. Polisen rubricerade händelsen som försök till mord.

2. En annan nyhet som intresserade många av er läsare var den om skolan som endast serverar svenskt kött, Järla skola. Som en av tre kommunala skolor i Nacka serverar skolan endast svenska råvaror när det gäller kött och fågel.

3. Nyheten att bostadsutvecklaren Tobin properties drar sig ur ett stort bostadsprojekt i centrala Nacka blev vårens tredje mest lästa nyhet. Bolaget motiverade beslutet med farhågor att projektet inte ska löna sig.

4. Att Nackaborna varje år fulspolar 1,5 kilo otillåtet skräp i toaletterna väckte så stort intresse bland er läsare att nyheten knep fjärdeplatsen över vårens mest lästa i Mitt i Nacka.

5. Med hjälp av Googles trafiktjänst tog Mitt i fram hur trafiken utvecklar sig en tisdagsmorgon i trafiken. Artikeln blev en av vårens mest lästa.