Missade du veckans hetaste nyheter i Nacka?

Veckans mest lästa nyheter: Nytt hemtjänst-nej. Nytt varningshot. Nytt värmerekord.
Veckans mest lästa nyheter: Nytt hemtjänst-nej. Nytt varningshot. Nytt värmerekord.
Nej till kommunal hemtjänst. Avgift för att få mejl. Rekordvärme.
Några artiklar som hamnade på Mitt i Nackas topplista över veckans mest lästa nyheter.

1. Ett fortsatt nej till hemtjänst i kommunal regi blev veckans mest lästa nyhet i Mitt i Nacka. Socialdemokraterna hade lagt motionen men politiska majoriteten i kommunstyrelsens verksamhetsutskott röstade ned förslaget. Än är sista ordet inte sagt, motionen skickas vidare till kommunfullmäktige.

2. Nyheten om att ett hemtjänstbolag och ett äldreboende riskerade varningar var en av veckans mest lästa. Ett av oppositionspartierna – Vänsterpartiet – ville gå så långt som att låta rättsliga myndigheter granska hemtjänstbolaget.

3. Ett förslag att ta betalt även för handlingar som Nacka kommun lämnar ut elektroniskt, via mejl, var även det en nyhet som intresserade många läsare.

4. 2018 visade sig bli rekordvarmt. Medeltemperaturen som stigit sedan början av 90-talet fortsatte att stiga, en nyhet som hamnade på veckans topplista.

5. På topplistan hamnade även den summerande artikeln om vårens mest lästa nyheter i Mitt i Nacka, nyheter som i sin tur handlade om brott, skolmat och avblåsta husbyggen.