Missade du veckans nyheter i Nacka?

Fortkörning, olaglig sprej, broavgift-nej. Några nyheter som fångade er läsare i veckan.
Fortkörning, olaglig sprej, broavgift-nej. Några nyheter som fångade er läsare i veckan.
Skåpbilsförare döms för våldsam framfart. Kvinna besökte tingsrätten med olagligt föremål. Nu säger även Nacka nej till broavgift på nya Skurubron.
Här är veckans mest lästa nyheter i Mitt i Nacka.

1. 25-åringen körde vårdslöst och för fort i morgonrusningen. Två år senare döms han, mot sitt nekande. Nacka tingsrätt tror mer på bilisten som tog upp jakten på den svarta skåpbilen.

2. I polisförhör förklarade kvinnan att hon var rädd för män och hundar. Därför hade hon tårgassprej med sig till Nacka tingsrätt. Nu har hon dömts för ringa vapenbrott.

3. Nu är även Nacka kommun på väg att säga nej till att finansiera nya Skurubron med en broavgift. Skälet är den kraftiga förseningen av bygget.

4. Nya Skurubron börjar byggas. En ny trafikplats ska stå klar på Värmdöleden under våren. Här är alla planerade störningar i trafiken i Nacka, Värmdö och länet under 2019.

5. Inga tåg kommer att stanna vid Fridhemsplan, Getingmidjan stängs av igen och risk för köer i biltrafiken på flera sträckor i länet. Här är alla hittills planerade störningar i trafiken i Stockholms län under 2019.