ANNONS

Barn misshandlades på öppen gata på Odenplan

Odenplan. Bilden är från ett annat tillfälle.
Odenplan. Bilden är från ett annat tillfälle.
Under fredagskvällen anhölls två personer misstänkta för grov misshandel på Odenplan. De ska ha gett sig på ett barn och de ska förhöras under lördagen.
– Det var folk som stod och grät, säger ett vittne till tidningen Expressen.
ANNONS

Under fredagskvällen, klockan 22.08, fick polisen in ett larm från Odenplan efter att två personer ska ha gett sig på ett barn.

– Det stämmer. Vi grep två personer i anslutning till händelsen och det ska röra sig om en grov misshandel mot ett barn, säger Åsa Wallentin på polisens ledningscentral.

Hon säger att det är en tidig rubricering och att hon i nuläget inte kan berätta mer om vad som har hänt eller något om de två misstänkta gärningsmännen. De ska förhöras under lördagseftermiddagen.

Var de berusade?

– Det har jag ingen information om.

Ska ha blivit nerputtad

Enligt Expressen, som var först med att berätta om händelsen, ska det röra sig om en 11-årig pojke som ska ha blivit attackerad av två äldre män.

– Pojken blev nerputtad på marken och rullade ut på vägen, säger ett vittne från platsen till tidningen.

De både männen ska också ha sagt glåpord till pojken. Misshandeln ska ha avbrutits först när en vakt springer fram och håller fast en av gärningsmännen till det att polisen kommit fram.

– Det var ju ingen som vågade gå fram innan vakten. Jag tror att folk var så chockade. Det var folk som stod och grät, säger vittnet till tidningen.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vasastan direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.