Misstänkt mord i Tyresö

Under förra veckan avled en kvinna i ett flerfamiljshus i Bollmora. Polisen rubricerar händelsen som mord, alternativt dråp.

Uppdaterad 4/1

Under förra tisdagen avled en kvinna i ett trapphus i ett flerfamiljshus i Bollmora. Polisen rubricerar ärendet som mord, alternativ dråp.

– Vi avvaktar obduktionen för att få reda på dödsorsak. Det finns ingen misstänkt i ärendet, sa Kjell Lindgren vid Stockholmspolisen under måndagsmorgonen.

Det var vid 14.30-tiden på tisdagseftermiddagen som polisen larmades till ett flerfamiljshus i Bollmora. Larmet kom från SOS Alarm som informerade om att det pågick hjärt- och lugnräddning i trapphuset. Kvinnans liv gick inte att rädda och eftersom omständigheterna gjorde att det finns misstanke om mord eller dråp drivs fallet som en brottsutredning.

Tekniker har tidigare varit på plats och hållit förhör med dem som kan lämna uppgifter i ärendet och polisen är förtegen om utredningen.

Polisen kan inte uttala sig om personens skador och det finns i nuläget ingen misstänkt. Dörrknackning och teknisk undersökning har genomförts i trapphuset där personen avled.