ANNONS

Morgonkollen: Misstänkt mord i Värmdö

En kvinna har hittats avliden i Gustavsberg, en rad street races under fredagskvällen och natten och så blir det fortsatt soligt under lördagen. Här är "Morgonkollen" lördag 27 augusti.
ANNONS

Kvinna hittad avliden på Värmdö – man anhållen

En kvinna i 40-årsåldern hittades avliden i en lägenhet i Värmdö natten mot lördagen. En man i 60-årsåldern, som kände kvinnan sedan tidigare, har gripits och anhållits misstänkt för mord.

Läs mer om fallet här.

Flera street races i otillåtna ”Stockholm Open”

Ett 20-tal street races har hållits under kvällen och natten mot lördag i det årliga, otillåtna evenemanget ”Stockholm Open”.

Trafikpolisen har varit ute och rapporterat olika trafikbrott under natten.

– Är det ett hundratal bilar som stannat till vid en trafikled, så stoppar det ju helt och hållet utryckningsfordon, och övrig trafik påverkas”, sade Eva Nilsson till Mitt i på lördagsmorgonen.

Nytt ”schysstare” sätt att sälja bostadsrätter i Stockholm

DN skriver om en ny säljmodell som, genom ett statistiskt jämförelsevärde, ska bidra till ett mer rättvist sätt att sälja och köpa bostäder på Stockholms bostadsmarknad.

ANNONS

Fastighetsmäklarförbundet, FMF, ligger bakom initiativet.

– Kunderna ser informationen som mäklaren har registrerat i dokumentet och får dessutom en lista på några av alla de jämförelsebostäder som ligger till grund för jämförelsevärdet, säger Johan Nordenfelt på Erik Olsson fastighetsförmedling till DN.

Fortsatt soligt

Väderöversikten ser bra ut för Stockholm. Det blir fortsatt klart och soligt under lördagen, enligt SMHI. Temperaturen mitt på dagen väntas ligga på 22 grader, och vid 20-tiden väntas temperaturen vara runt 20 grader.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Danderyd direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.