ANNONS

Två personer misstänkta för mordförsök

Polis.
Bilden är från ett annat tillfälle.
En man uppger till polisen att han blivit beskjuten av en annan person tidigt i morse.
Enligt polisen ska två personer under eftermiddagen ha anhållits skäligen misstänkta för mordförsök. Och man bekräftar även att en plats i området Nora spärrats av, med anledning av skottlossningen.
ANNONS

Polisen fick strax efter klockan 06 i morse larm om att en person ska ha skjutit mot en annan man. Efter skottlossningen ska gärningsmannen sedan ha lämnat platsen i en bil. Den beskjutna mannen uppges inte ha fått några fysiska skador.

Två personer gripna

Vid 10.50 på tisdagsförmiddagen uppger polisen på sin hemsida att det under utredningsarbetet framkommit uppgifter som gjort att två personer har gripits. Vid 16.32 skriver polisen vidare att man efter förhör tagit kontakt med jouråklagare – som beslöt att männen ska vara anhållna skäligen misstänkta för mordförsök.

Området spärrades av

En person uppger till Mitt i att de passerade i området Nora under morgonen och att platsen då var avspärrad och det var fullt av poliser. Vid polisens ledningscentral (RLC) bekräftar man att avspärrningen i området berodde på den misstänkta skottlossningen, men är i övrigt förtegen med uppgifter.

– Området spärrades av i samband med att en man tros ha blivit beskjuten. Avspärrningarna ska ha hävts vid klockan 11.46 i förmiddags. Mer än så vet jag inte just nu, säger Albin Näverberg, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Polispatruller ska under dagen ha gjort ”vissa fynd” på platsen, och en förundersökning om mordförsök är inledd. Patrullerna knackar dörr i området.

– Det är allt vi kan berätta i nuläget, säger Stefan Dahlgren, kommunpolis.

Texten uppdateras.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.