ANNONS

Mitt i frågar: Hur har du flyttat i stan?

<b>Pelle Nordenfalk, 36 år, Reimersholme: </b>  ”Först bodde jag i Aspudden, sedan flyttade jag till Folkungagatan och de senaste två åren har jag bott på Reimersholme. Jag trivs jättebra. Fast jag skulle gärna flytta ut på landet. Men min sambo kommer från landet och vill inte tillbaka.”
<b>Pelle Nordenfalk, 36 år, Reimersholme: </b> ”Först bodde jag i Aspudden, sedan flyttade jag till Folkungagatan och de senaste två åren har jag bott på Reimersholme. Jag trivs jättebra. Fast jag skulle gärna flytta ut på landet. Men min sambo kommer från landet och vill inte tillbaka.”
&lt;b&gt;Majre Keskinen, 62 år, Stadshagen: &lt;/b&gt;  ”Jag flyttade från Södermalm till Kungsholmen och kommer aldrig mer flytta härifrån! Jag trivs jättebra, det är så mycket grönt här och det känns som alla känner alla. Stadshagen är som en stad i staden.”
<b>Majre Keskinen, 62 år, Stadshagen: </b> ”Jag flyttade från Södermalm till Kungsholmen och kommer aldrig mer flytta härifrån! Jag trivs jättebra, det är så mycket grönt här och det känns som alla känner alla. Stadshagen är som en stad i staden.”
&lt;b&gt;Reijo Airen, 77 år, och Renée Airen, 71 år, Stadsbiblioteket:&lt;/b&gt;  Reijo: ”På 60-talet flyttade vi från villa i Enskede till Södermalm. Där bodde vi tills vi flyttade till Vasastan”, säger Reijo. ”Vi stormtrivs här, men jag är född i Gröndal och om två år flyttar vi till ett nybygge där”, säger Renée
<b>Reijo Airen, 77 år, och Renée Airen, 71 år, Stadsbiblioteket:</b> Reijo: ”På 60-talet flyttade vi från villa i Enskede till Södermalm. Där bodde vi tills vi flyttade till Vasastan”, säger Reijo. ”Vi stormtrivs här, men jag är född i Gröndal och om två år flyttar vi till ett nybygge där”, säger Renée
&lt;b&gt;Sofia Wallin, 34 år, Stadion: &lt;/b&gt;  ”Jag flyttade till Mariatorget från Öland. Sedan lämnade jag stan i ett år, men kom tillbaka till samma lägenhet. Sedan blev det Kungsholmen, Östermalm, Kungsholmen igen, Östermalm igen, Vasastan och sedan hamnade jag och min sambo på Brahegatan där vi bor nu.”
<b>Sofia Wallin, 34 år, Stadion: </b> ”Jag flyttade till Mariatorget från Öland. Sedan lämnade jag stan i ett år, men kom tillbaka till samma lägenhet. Sedan blev det Kungsholmen, Östermalm, Kungsholmen igen, Östermalm igen, Vasastan och sedan hamnade jag och min sambo på Brahegatan där vi bor nu.”
&lt;b&gt;Ingvar Magnusson, 60+, Stadshagen: &lt;/b&gt;  ”Efter att ha bott i Australien några år flyttade jag till Kungsholmen. Jag har flyttat några gånger inom Kungsholmen, men nu kommer jag stanna kvar här. Varför ska man fladdra runt när det är lugnt och bra här?”
<b>Ingvar Magnusson, 60+, Stadshagen: </b> ”Efter att ha bott i Australien några år flyttade jag till Kungsholmen. Jag har flyttat några gånger inom Kungsholmen, men nu kommer jag stanna kvar här. Varför ska man fladdra runt när det är lugnt och bra här?”
Många väljer att flytta till stadsdelen intill och vissa lämnar helst inte sitt kvarter. Här berättar några innerstadsbor om hur flyttkarusellen slutligen fick dem att sätta ner bopålarna i stan.
ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.