ANNONS

Mitt i frågar: Vad tycker du om campingen på Strandvägen?

<b>Kerstin Gröningsson, Östermalm.</b>  – Jag kan förstå irritationen om det här är ens närmaste parkeringsplats och det står massa husbilar här. Men jag har inte bil längre så nu tycker jag mest att det är lite mysigt att de också får njuta av den här platsen.
<b>Kerstin Gröningsson, Östermalm.</b> – Jag kan förstå irritationen om det här är ens närmaste parkeringsplats och det står massa husbilar här. Men jag har inte bil längre så nu tycker jag mest att det är lite mysigt att de också får njuta av den här platsen.
&lt;b&gt;Margareta Letterhag, Grev Magnigatan.&lt;/b&gt;  – Jag tycker inte det här borde ses som camping om det hålls inom rimliga gränser och det inte blir sanitära olägenheter. Om husbilarna blandas med andra bilar tycker jag det är trevligt. Jag tror inte husvagnarna påverkar p-situationen så mycket.
<b>Margareta Letterhag, Grev Magnigatan.</b> – Jag tycker inte det här borde ses som camping om det hålls inom rimliga gränser och det inte blir sanitära olägenheter. Om husbilarna blandas med andra bilar tycker jag det är trevligt. Jag tror inte husvagnarna påverkar p-situationen så mycket.
&lt;b&gt;Eva Dahlin, Skeppargatan.&lt;/b&gt;  – Det låter inte bra att folk campar där. Det stör väl utsikten ut mot vattnet. Jag har inte bil själv så parkeringsfrågan är inget problem för mig.
<b>Eva Dahlin, Skeppargatan.</b> – Det låter inte bra att folk campar där. Det stör väl utsikten ut mot vattnet. Jag har inte bil själv så parkeringsfrågan är inget problem för mig.
ANNONS

Lokaltidningen Mitt i frågade tre Östermalmsbor hur de ser på att husbilar står parkerade på Strandvägen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Östermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.