”Mitt i störst i stan – tack alla läsare”

Anna Körning är chefredaktör på Mitt i.
Anna Körning är chefredaktör på Mitt i.
Mitt i:s chefredaktör Anna Körnung gläds åt att 1,1 miljoner läser vår journalistik varje vecka.

KRÖNIKA. Vi har rivstartat den lokala valbevakningen, lyft fram en rad människor som gjort fina insatser i Min lokala hjälte, blivit nominerade för vår journalistik (se mer här bredvid) och har flera digitala satsningar på gång – början på 2018 har på flera sätt varit både kul och utmanande för oss på Mitt i.

Och mer uppmuntrande besked kom just via Kantar Sifos Orvestoundersökning som mäter mediernas räckvidd, alltså hur manga läsare medier har. I Orvesto för 2017 visar att de 31 Mitt i-tidningarna har 878 000 läsare varje vecka i Stockholms län. Med så många läsare är vi klart störst i Stockholm. Tillsammans med läsning på alla våra lokala sajter når vi därmed närmare 1,1 miljoner varje vecka.

Det är verkligen riktigt uppmuntrande för oss alla så många väljer att få sina lokala nyheter genom oss – stort tack! Detta sporrar oss att fortsätta jobba för att vara stockholmarnas förstahandsval för lokala nyheter, allt ifrån de riktigt stora händelserna till det som händer i ditt kvarter.

Men ni läsare medverkar i högsta grad till att göra Mitt i-tidningarna till vad de är. Det är ert engagemang – tips, inlägg, reaktioner och bilder – som bidrar till vår bevakning av Stockholm.

Fortsätt gärna med det!