ANNONS

Monika väljer kärleken framför kiosken

Monika Margeta kan ha hittat sitt livs kärlek. Men det finns ett problem: hon bor på Kungsholmen och han i Jönköping.

Så nu säljer hon sin kiosk på Blocket - och hoppas på snabb affär för kärlekens skull.
ANNONS

I vintras tände det till. Monika Margeta och Daniel Johansson träffades på nätet och snart var de ett par. Sedan dess har de setts så gott som varje helg, men har tvingats pendla eftersom hon bor på Kungsholmen och han i Jönköping.

Nu ska de ta nästa steg och flytta ihop. Monika Margeta lämnar Kungsholmen för Småland men först måste hon sälja sin tobaksaffär på Östermalm. I början av september lade hon ut en annons på Blocket och bestämde sig för att göra den lite rolig. Annonsen har rubriken ”På grund av kärlek – snabb affär” och sedan berättar Monika sin kärlekshistoria. Idén till den annorlunda annonsen fick hon i somras.

– En lördag skulle jag ta bussen till Jönköping. Jag har öppet till 15 på lördagar, men eftersom sista bussen gick klockan 15 var jag tvungen att stänga lite tidigare. Så då satte jag en lapp på dörren om att det var stängt på grund av kärlek.

Kommer du att sakna Kungsholmen när du flyttar till landet?

– Haha, ja, det tror jag. Jag brukar kalla Jönköping för en håla, men det gillar inte min pojkvän så jag får väl sluta med det. Visst är det tråkigt att lämna Stockholm men man måste satsa när man kan ha hittat sitt livs kärlek. Jag kommer att vara en del i Stockholm framöver också. Min bror bor här och jag har många vänner här. Jag kör lite buss och om jag får fortsätta med det ska jag åka hit och jobba då och då. Inte minst för att vårda förhållandet, det kan vara nyttigt att vara ifrån varandra ibland.

Blir det en ny kiosk i Jönköping?

– Nej, det tror jag inte. Jag har inga sådana planer just nu i alla fall. Tanken är att jag ska köra buss, fast först måste jag nog lära mig att hitta lite bättre i Jönköping.

Hur går det med försäljningen?

– Det har ringt väldigt mycket och några av dem som har ringt har varit seriösa och velat titta på bokföring och så. Så jag tror och hoppas på att det kommer att gå vägen. Men det är ju en miljonaffär, så lite tid kommer det ju att ta.

ANNONS
Fakta
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Kungsholmen direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.