ANNONS

Mordet i Bromma – Kan finnas fler målsägande

dödsskjutning
Polisen räknar fortfarande på hur många oskyldiga som skulle ha kunnat falla offer.
Tre personer sitter fortfarande häktade efter mordet i Mariehäll den 20 november. Polisen räknar fortfarande på hur många oskyldiga som skulle ha kunnat falla offer för skjutningen skriver DN.
ANNONS

Det är nu drygt tre veckor sedan mordet på den 28-åriga gängmedlemmen i Mariehäll. Polis och åklagare har fortfarande inte bestämt sig för hur många målsägande det finns i ärendet, flera oskyldiga hade kunnat falla offer för gänguppgörelsen, skriver DN.

Källor till DN menar att det kan det röra sig om en handfull människor som råkade befinna sig längs med Bällstavägen den 20 november när mordet skedde.

– Jag kan inte gå in på detaljer, men mitt budskap är att faran för tredje man definitivt ökat i samband med de här konflikterna, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm.

Tre personer sitter fortfarande häktade misstänkta för medhjälp till mordet. Enligt DN är en av dem en 35-åring som har tydliga kopplingar till det så kallade Östberganätverket. Mannen som dödades tillhörde Bredängsnätverket.

– Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Bromma direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.