ANNONS

Mordförsök i Väsby i natt – två män gripna

En man i åldern 30-40 år skadades allvarligt vid ett mordförsök i ett flerbostadshus i Apoteksskogen natten till tisdagen.

Två personer sitter anhållna hos polisen misstänkta för brottet.
ANNONS

Det var vid 00.30-tiden i natt som polisen larmades till en fastighet i Apoteksskogen i Upplands Väsby. En man hade knivskurits och blödde kraftigt. Mannen fördes med ambulans till sjukhus.

– Han hade skador på övre delen av kroppen. Exakt hur skadorna uppkommit vet vi inte, säger Kjell Lindgren som är presstalesman på polisen.

Brottet ska enligt polisen ha begåtts både inne i en lägenhet och i trapphuset. En man kunde gripas på plats och ytterligare en annan man greps senare vid en hamburgerrestaurang i Väsby.

Vid lunchtid på tisdagen hade ännu inga förhör hållits. Polisen hade heller ingen säker identitet på vare sig misstänkta eller gärningsmän. Samtliga inblandade ska enligt polisen vara i åldern 30-40 år.

– Så fort det är möjligt ska förhör hållas. Tekniker på plats ska slutföra den tekniska undersökningen och sedan kommer vi att ha dörrknackning i området och prata med vittnen, säger Kjell Lindgren.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands Väsby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.