ANNONS

Morgonkollen: Åtta ungdomar misshandlade man

Polisen sökte misstänkta gärningsmän i samband med rånmisshandeln i Järfälla.
Polisen sökte misstänkta gärningsmän i samband med rånmisshandeln i Järfälla.
Ungdomsbråk i Järfälla, miljonsatsning på Stockholms hemlösa och en stor manifestation för Orlandos offer på Sergels torg.

Här är nattens nyheter och dagens händelser och i Stockholm.
ANNONS

Ung man misshandlad

En ung man blev vid 21-tiden igår kväll påhoppad och misshandlad vid bussterminalen Jakobsbergs station, uppger polisen. Åtta personer var inblandade i misshandeln mot mannen.

Polisen har inte gripit någon misstänkt och utreder händelsen som rån.

Bilar i brand

Polis och räddningstjänst larmades vid 21-tiden igår till Balingsnäs i Huddinge där två bilar enligt uppgift brann. En halvtimme senare var branden släckt, och enligt polisen finns ingen misstanke om brott.

Strejken fortsätter

Pilotstrejken på SAS går in på sin femte dag. 200 flyg kommer att ställas in under dagen, totalt rörs över 25 000 passagerare, det rapporterar SVT ABC. De som har en flight bokad på tisdagen uppmanas kontakta SAS kundtjänst.

30 miljoner till hemlösa

Dagens Nyheter berättar idag att Stockholms stad lägger 30 miljoner kronor under tre år för att hjälpa stadens hemlösa. Nya boenden och stödpersoner

ANNONS

Manifestation på Sergels torg

Idag klockan 18.30 hålls en stor manifestation till stöd för Orlandos offer. Det är RFSL som arrangerar. 49 människor dog och många är kritiskt skadade efter masskjutningen på gayklubben Pulse i Orlando i Florida.

Soligt väder

Uppehåll väntas under tisdagen i Stockholm, mestadels sol och en temperatur på mellan 15 och 18 grader.