Morgonkollen: Flera bilar krockade på E4

Morgonkollen, lördag.
Lördagens morgonkoll.
Musik för välgörenhet, masskrock på E4, Mellofeber och Hockeytjej tvingas sluta. Här är nattens och morgonens nyheter i Stockholm.

Flera bilar krockade på E4/E20
Ett antal personbilar krockade på E4/E20 norrgående vid Vårby Backe i Huddinge under fredagskvällen. Det rörde sig om två olika trafikolyckor på samma plats där en person skadades. Polisen har anmält en bilist som smet från platsen.


Smash and grab i Kista
En personbil körde in i ett elektronikföretag på Torshamnsgatan i Kista vid 2-tiden i natt. När polisen kom till platsen var bilen fortfarande igång men inga personer påträffades. Under lördagen påbörjas den tekniska undersökningen. Inbrottet rubriceras som grov stöld.


Moneybrother spelar på Vasateatern
Ikväll spelar svenska Moneybrother på Vasateatern i Stockholm. Anledningen till konserten är att få in pengar till en skola för barn med funktionshinder i Kenya. Artisten Moneybrother har själv varit med att starta skolan för elever som annars inte skulle få gå i skolan.
Gör comeback för pengarnas skull
Mikaela tvingas sluta med sporten hon älskar
Hon har spelat ishockey så gott som varje dag sedan barnsben. Men nu har Täbytjejen Mikaela Ahlstrand gjort sin sista match. Två hjärnskakningar inom loppet av sex veckor tvingar den blott 18-årige SDE-forwarden att avsluta karriären.
Läs hela artikeln.

 

Ikväll drar Melodifestivalen igång
Första deltävlingen är i Göteborg med tävlande som Nano och Charlotte Perelli. Vi håller såklart tummarna lite extra för kvällens Stockholmsartister, Ace Wilder, Dinah Nah, De vet du och Charlotte Perelli förstås.
Här är alla Stockholmsartisterna i årets Melodifestival.

 

Och så vädret…
Det blir inte så mycket roligare än grått idag med någon plusgrad.