ANNONS

Morgonkollen: Brand i Södertälje

Rapeseed field at spring with sparkling sun Solsken
På med solkrämen!
Brand i går i Torekällberget i Södertälje och Island utslagna från EM. Här är nattens och morgonens nyheter i Stockholm.
ANNONS

Brand i Södertälje:

I går vid 18-tiden totalförstördes ett värdshus i Torekällberget, men elden hindrades från att sprida sig till andra gamla trähus i närheten, bland annat en väderkvarn. Polisen har inlett en förundersökning om grov mordbrand.

Knivskärning i Västerort:

Två personer blev knivskurna, varav en fick föras till sjukhus, i går eftermiddag i en lägenhet i Blackeberg. Fyra personer är gripna misstänkta för medverkan till mordförsök, uppger polisen.

Ingen gripen för skjutningar:

Ingen har ännu gripits för lördagens skjutningar i Östberga och Tensta där totalt fyra personer uppges ha skottskadats.

Vapen säljs via sociala medier:

Vapen och droger säljs i slutna grupper på appen Instagram, avslöjar Ekot som följt detta i fem månader. Polisen uppger att man ännu inte hunnit utreda detta.

Almedalen:

ANNONS

I Almedalen på Gotland är det centerpartiets dag i dag. I ett utspel uppger partiet att 35 000 nyanlända skulle kunna få jobb om ingångslönerna sänks något. Det skulle ge dessa bättre ekonomi på sikt, säger partiet.

Nöje:

I dag uppträder världsstjärnan Rihanna i Stockholm.

Sport:

Och så tog den isländska EM-sagan slut i går. Frankrike vann kvartsfinalen med 5-2 mot Lagerbäcks kämpar.

Trafik:

Motorvägsbron i Södertälje: Trafiken leds via Saltsjöbron som gjorts enkelriktad i södergående riktning. Trafikverkets mål är att motorvägsbron som skadades på midsommarafton ska öppnas igen i mitten av augusti. Trafiken norrut påverkas inte.

Vädret:

Solkräm och kortbyxor är det som gäller. Vädret i Stockholm blir solig hela dagen, uppemot 20 grader mitt på dagen och svag till måttlig vind.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.