ANNONS

Morgonkollen: larm om brister på äldreboende

Morgonkollen lördag
Morgonkollen lördag
Bråk i Vasastan, personal larmar om brister på äldreboende och i kväll är det dags för wrestling i Slakthusområdet. Här är lördagens Morgonkoll.
ANNONS

Bråk utanför restaurang

Polisen fick larm om överfall från en restaurang i Vasastan klockan 01:22. Flera personer slåss utanför restaurangen och en person är skadad efter att han knuffats in i en stolpe.

Tre personer grips på platsen misstänkta för försök till grov misshandel,och gör sig också skyldiga till våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd när de grips. Den skadade personen kördes till sjukhus.

Personal larmar om brister på äldreboende

Personalbrist, våld mot personalen och utebliven krishantering efter allvarliga händelser. Nu slår personalen på Hagtorps äldreboende i Kungsängen larm om bristerna. Vårdbolaget Frösunda omsorg säger att man ser allvarligt på kritiken, men de anställda är skeptiska till om det kommer ske några förändringar.

Läs mer: Personal på äldreboende larmar om brister

Kämpar för att ta Djurgården till SM-slutspel

Bröderna Marcus och Jonathan Davidsson tillhör båda toppen av poängligan för juniorer i SHL. I kväll kämpar de mot Örebro på Hovet för att ta Djurgården hockey till SM-slutspel.

Läs mer: Bröderna Davidsson drömmer om NHL och SM-guld

Mer sport hittar du i veckans sportsvep: Gott om Stockholmshopp i EM

Dags för wrestling gala

Stockholms wrestlare har fått nya lokaler i slakthusområdet. I kväll firas det när 30 brottare ger sig in i ringen i ett stort rumble. Men är det på blodigt allvar eller bara på låtsas?

Läs mer: En våldsam såpopera

ANNONS

Lördagen bjuder på solsken

Passa på att ta kaffet ute i solen i dag, temperaturen håller sig runt nollan och solen kommer att skina. I kväll går temperaturen ner till några minusgrader och moln drar in över länet.