ANNONS

Morgonkollen: Man skjuten med flera skott i Tyresö

En man har skjutits utanför en skola i Tyresö inatt, det råder fortsatt hög brandrisk i länet och ikväll intas Friends Arena av världsstjärnan Beyoncé.

Här är nattens och morgonens nyheter i Stockholm.
ANNONS

Man skjuten i Tyresö

Polisen larmades till ett skogsparti i närheten av Njupkärrs skola i Tyresö vid 23.30-tiden under natten mot tisdagen. På platsen fann de en man som skjutits med flera skott. Mannen fördes till sjukhus och ska senare ha hörts av polis. Både hundpatrull och helikopter sattes in i sökandet efter gärningsmannen, men under tisdagsmorgonen hade ingen gripits för skjutningen. Polisen har inlett en förundersökning om synnerligen grov misshandel.

Barn skadade i drunkningsolyckor

Läget är stabilt för den pojke som ramlade ned i en pool i Täby under måndagseftermiddagen. Det uppger Karolinska sjukhusets pressjour för nyhetsbyrån TT. Kort efter olyckan i Täby larmades räddningstjänst om ytterligare en drunkningsolycka, den här gången i Tyresö. En pojke i tonårsåldern var nära att drunkna i en sjö men kunde räddas ur vattnet. Under måndagskvällen var pojkens skadeläge allvarligt men stabilt. Nu varnar Storstockholms brandförsvar för liknande olyckor.

Beyoncéyra

Ikväll intar världsstjärnan Beyoncé Friends Arena i Solna. Biljetterna till konserten sålde slut på några minuter och Friends Arena har satt upp tidsregler för att undvika tältande fans utanför arenan. För de utan biljett som hoppas få en glimt av stjärnan: Hoppas inte på för mycket, Beyoncé tros lämna Sverige bara timmar efter konserten.

Risk för kraftiga skurar

Morgonen och förmiddagen blir fortsatt varm i Stockholm med mellan 25-30 grader och det råder fortfarande brandrisk i länet. Under eftermiddagen, däremot, ökar molnigheten och det finns risk för kraftiga regn eller skurar med inslag av åska. Men några stora regnoväder verkar det inte bli, även om SMHI varnar för att prognoserna är osäkra.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Östermalm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.