ANNONS

Morgonkollen: Mordförsök orsakade stopp i t-banan

Under tisdagskvällen hamnade en man på tunnelbanespåret vid t-centralen. Polisen misstänker mordförsök.
ANNONS

Man misstänks ha knuffats ner på spåret:

En man blev påkörd och illa skadad av ett tunnelbanetåg vid t-centralen på tisdagskvällen vid 22-tiden. Enligt Aftonbladet ska mannens fru ha sett hur mannen blev knuffad ner på spåret. Polisen inledde en förundersökning om mord. Perrongen tömdes och tåget utrymdes med förseningar som följd. Tunnelbanetåget som körde på mannen var på väg söderut på gröna linjen.

Bedragare misstänks ha lurat KTH:

Genom att kapa mejlkonton och fejka fakturor ska en bedragare ha lurat KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) att betala ut 556 000 kronor. De mejlkonton som ska ha kapats tillhör ett par chefer vid skolan. Varken ekonomiavdelningen eller cheferna själva ska ha misstänkt någonting. Det skriver tidningen Expressen.

Stenkastning mot polisen i Rinkeby:

En polisbil som skulle stoppa en bil för kontroll på Skårbygränd blev utsatt för stenkastning på tisdagskvällen vid 20.30-tiden. Poliserna kallade på försträkning men ingen person kom till skada. En polisanmälan om skadegörelse skrevs.

Olovlig demonstrerade utanför Grand hotell:

Sent på tisdagskvällen demonstrerade ett 20-tal personer utanför Grand hotell vid Södra Blasieholmshamnen. Anledningen ska, enligt polisen, ha varit att Irans utrikesminister kom till Sverige. Eftersom demonstrationen inte hade tillstånd anmäldes de närvarande för brott mot ordningslagen. Det hela gick lugnt till och demonstrationen fortsatte.

Vädret:

ANNONS

Värmen fortsätter och det blir soligt under dagen med enstaka moln i hela länet. Temperaturen väntas ligga runt 22 grader mitt på dagen – lite kyligare längs kusten och i norra och södra delen av länet.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.