Välj ditt område

Morgonkollen: Fyra skadade i stort knivbråk

Nyheter / Nyheter hela länet Fyra personer skadades i ett knivbråk i Spånga i natt, Modeveckan är i gång och Stockholms handelskammare varnar för att kajerna byggs igen. Det är några av morgonens nyheter.

Tre till sjukhus efter knivbråk

Fyra personer, två män och två kvinnor, knivskars vid ett lägenhetsbråk i Solhem i Spånga, strax efter klockan 01 i natt. Polisen kom dit efter ett larm och grep tre personer, misstänkta för grov misshandel. Samma tre personer fördes till sjukhus med knivskador. En av dem var allvarligt skadad.

– En kvinna var lindrigt skadad och fördes till polisstationen till förhör, säger Patrik Eriksson, befäl vid polisens ledningscentral.

Orsaken till bråket är inte känt.

Byggen längs Stockholms kajer får kritik

Det är populärt att bygga bostäder och krogar längs Stockholms kajer. Nu varnar Stockholms handelskammare och näringslivet för att detta hotar sjötrafiken. Farhågan är att båtpendling och energismarta godstransporter stannar av, skriver DN.

Kolla in höstmodet

Vill du redan nu veta vad du ska ha på dig i höst? Kolla i så fall Stockholms modevecka, som startade i går. Här visar svenska modedesigners visar upp sina höstkollektioner. I tre dagar förvandlas bland annat Berns salonger och Kulturhuset Stadsteatern till högborgar för modet.

Mulet väder i dag

Den som vill ha vinterväder får fortsätta att längta. I dag ska temperaturen ligga på runt 2 plusgrader. På förmiddagen kan solen titta fram bakom molnen, men annars blir vädret mulet.

¨

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Nyheter

Nya ägare: Kista gård blir lyxhotell

Fågelparken avspärrat
Nyheter

Man gripen för misstänkt våldtäkt har släppts

Nyheter

Arbogakvinnan ses som skyldig till makens död

Nyheter

Kent Ekeroth fälld i tingsrätten

Brott

26-åring sköts ihjäl i Skarpnäck

Åsne Seierstad
Kultur

Möt kända författare i Årsta och i Tensta