ANNONS

Dags att nominera årets nyföretagare

Mikael Hagman, årets nyföretagare i Sollentuna 2016
Mikael Hagman blev Årets Nyföretagare år 2016, med sitt företag Vitvaruexperten AB.
Fram till den 30 oktober kan du nominera Sollentunas bästa nya entreprenör – som kan vinna både ära och stöd till sitt företag.
ANNONS

Varje år delar Sollentuna kommun och Nyföretagarcentrum ut priset Årets Nyföretagare. Priset ges till en modig och nytänkande företagare som varit igång i max tre år, och nu är det dags att nominera 2017 års pristagare.

Förutom äran av att vinna, och lite välförtjänt uppmärksamhet till företaget, vinner också företagaren ett pris som är tänkt att ge lite extra stöd till företaget. Företagaren som vinner måste ha en utvecklingsbar affärsidé, goda entreprenörsegenskaper, en stabil ekonomi och tillväxtpotential. Självklart måste också företaget ha sitt säte i Sollentuna.

Förra året gick priset till Mikael Hagman som driver företaget Vitvaruexperten AB, en e-handel som då öppnat sin första butik i Stinsens köpcentrum.

Det är möjligt att nominera en vinnare fram till den 30 oktober, och det kan man göra på Sollentunas hemsida. Priset delas sedan ut på en företagarlunch i november.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.