ANNONS

Nu drar 181-Festivalen igång

Så ser festivalområdet ut.
Så ser festivalområdet ut.
Tivoli, Sveriges match mot Irland i fotbolls-EM på storbildsskärm, nattbio med Star Wars, artister och dans är bara lite av det som händer på Högsätraängen i och med 181-Festivalen som äger rum i helgen.
ANNONS

Det är Dejan Grabus, Sebastian Höglund och David Husberg från Kultur- och fritidsförvaltningen som ligger bakom nysatsningen på Högsätraängen. Till helgen är det dags för 181-Festivalen och grabbarna är taggade till tårna.

– Vi vill verkligen fira in sommarens första dagar och att sommarlovet börjar. Tanken, ambitionen och känslan är att det här ska kännas som en happening man inte vill missa, säger Sebastian Höglund.

På fredag drar det hela igång med tivoli och även om lördagen är den stora huvudsakliga dagen av festivalen, lever den ändå kvar hela vägen till måndagskvällen då Sverige möter Irland i fotbolls-EM.

– På fredag har tivolit öppet och sedan på lördag är det den stora festivaldagen. Då ska allting vara igång och vi kör från tolv till midnatt. Vi satsar på bredden, då det tidigare varit mer inriktning på musiken, säger Dejan Grabus.

Läs mer i fredagens Lidingö tidning.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Lidingö direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.