ANNONS

Ny kommunikationschef i Haninge

Anna Berglund blir ny kommunikationschef i november. Foto: Peter Knutson
Anna Berglund blir ny kommunikationschef i november. Foto: Peter Knutson
Anna Berglund blir Haninges nya informationschef.
ANNONS

Kommunens hemsida skriver att Anna Berglund har en bred kommunikationsbakgrund inom både marknadsföring, intern och extern kommunikation och varumärke. Men främst har hon en spetskompetens inom utveckling av digitala medier, skriver man.

– Självklart ser jag mycket fram mot att få bidra till Haninge kommuns utveckling. Det finns stora värden i Haninge som kanske inte är så kända för gemene man. Att arbeta med strategisk kommunikation tillsammans med organisationen kommer att möjliggöra att vi ännu tydligare sätter Haninge på kartan. Vidare hoppas jag kunna bidra till att vi stärker mötet med kommunens invånare ännu mer. Haninge har många unga invånare, för dem är det helt självklart att befinna sig på den digitala arenan, så det arbetet är viktigt, säger Anna Berglund till kommunens hemsida.

Och hon fortsätter:

– Den nya organisationen ger möjligheter att arbeta på ett mycket mer strategiskt sätt med kommunikation. Jag tror mycket på strategisk kommunikation genom handling, vilket gör att kommunikationsstrategerna kommer att arbeta i gränslandet mellan verksamhetsutveckling och kommunikation.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Haninge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.