ANNONS

Ny restaurang i Bagarmossen

En ny restaurang ska öppna i Bagarmossen Bagis Stockholmshem hyr ut och har fått bygglov för att bygga om lokalerna
Här öppna i vår en ny restaurang. Än så länge är det hemligt vem krögaren är, men bygglovet för att göra om lokalen i centrala Bagarmossen är klart, enligt Stockholmshem.
En ny restaurang ska öppna i Bagarmossen. 

Men än så länge är krögaren hemlig.

– Det blir ett komplement till take away-ställen och pubar i Bagarmossen, säger Tobias Lind på Stockholmshem, som hyr ut lokalen.
ANNONS

 

Den som väntar på något gott får dock vänta till nästa år. Först då ska den nya restaurangen på Lagaplan i Bagarmossen slå upp portarna.

Lokalerna har tidigare stått tomma ganska många månader, men nu ska det hända saker snabbt. Tobias Lind uppger att det har funnits en hel del intressenter men först nu tycks alltså alla pusselbitar ha fallit på plats.

– Vi har jobbat för att få in en restaurang i de lokalerna. Vi har inte tidigare vågat berätta om det, men nu har vi fått bygglov att göra om lokalerna, berättar Tobias Lind, Stockholmshem.

Den krögare som vill in har ”en bra idé” om restaurangens inriktning och konceptet kan passa bra in i Bagarmossen, tycker Stockholmshem.

– Det känns väldigt bra nu, säger Tobias Lind. Det är det vanligaste svaret jag får om vad som behövs här, en restaurang dit man kan gå på kvällen med familjen och även äta lunch. Ett komplement till take away-ställen och pubar i Bagarmossen.