Välj ditt område
Mattias Hargin
Mattias Hargin från Huddinge kom trea inför hemmapubliken i Hammarbybacken.

Morgonkollen: Hargin trea i Hammarbybacken

Nyheter hela länet Polisen jagade en Audi i Barkarby, Mattias Hargin kom trea i Hammarbybacken, och handbollsklubben Ricoh kämpar både för slutspel och mot cancer. Här är nattens och morgonens nyheter i Stockholms län.

Datorer stals vid inbrott i skola
Strax före klockan 21 på tisdagskvällen fick polisen larm om ett inbrott i Mattesusskolan på Vanadisvägen i Vasastan. Vaktmästaren upptäckte tjuven som sprang iväg med en eller flera datorer. Polisen sökte med hundpatrull, men gärningsmannen kom undan.

 

Biljakt i Barkarby
Flera polispatruller och en helikopter sökte efter föraren i en Audi som misstänktes ha varit inblandad i ett försök till stöld av en hjullastare i Barkarby. Polisen fick larmet klockan 02.23 och när den första patrullen kom till Barkarby stod hjullastaren på vägen. Vittnen hade sett flera bilar köra därifrån, men trots vägavspärrningar och stora resurser i jakten kunde ingen gripas.

 

Hargin trea på hemmaplan
Det blev en lyckad skidfest i Hammarbybacken på tisdagen – inte minst för hemmastjärnan Mattias hargin som kom trea i parallellslalomtävlingen. Här kan ni läsa en intervju med Hargin inför tävlingen.

 

Kamp mot cancer i Solnahallen
I kväll startar Handbollsligan på nytt efter VM-uppehållet. Ricoh HK tar emot Lugi hemma i Solnahallen i ”Årets viktigaste match”. Alla intäkter går till Cancerfonden och sportjournalisten Pamela Andersson kommer och berättar om sin fajt mot en svår hjärntumör. ”Jag såg min kamp som en handbollsmatch”, säger hon i en intervju inför matchen.

 

Och vädret …
Det blir mestadels mulet i dag och temperaturen ligger kring noll grader.

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Nyheter

Ygeman om djurpolisen: ”Lägger sig inte i”

Insändare

KD: ”Orimlig kostnad för parksanering”

Nyheter

Ny sport håller hov i Tyresö

Brott

18-åring nekar till mord på jämnårig

Nyheter

Trångt vid Ljusteröfärja – polis stoppar bråk

Nöje

Karta: Här finns din närmsta midsommarstång