Min lokala hjälte

Morgonkollen: Mitt i lanserar ny sajt

Mitti.se har fått en ansiktslyftning, en stor brand hotade en radhuslänga och många fick evakueras från sina hem i Sollentuna i natt och två Stockholmslag är klara för allsvenskan. Det är några av morgonens lokala nyheter. Och du har väl inte glömt att ställa om klockan?

Ny sajt för lokala Stockholmsnyheter

Under helgen har Mitti.se uppdaterats och fått en rejäl ansiktslyftning. Givetvis kommer du även fortsättningsvis att få dina lokala nyheter på Mitt i – men nu i en snyggare och mer praktisk förpackning.

Många evakuerade efter brand i Sollentuna

Vid midnatt bröt en brand ut i ett trevåningshus som höll på att byggas i Sollentuna. Ingen bodde i huset, men däremot hotade elden att sprida sig till en intilliggande radhuslänga och omkring 25 personer fick därför evakueras. Vid 6-tiden på söndagsmorgonen var branden under kontroll och de evakuerade kommer att kunna flytta tillbaka till sina hem under dagen.

Två Stockholmslag klara för allsvenskan

Inför 823 åskådare på Skytteholms IP i Solna tog AFC United hem segern mot Åtvidaberg med 3-0 och blev därmed klara för herrallsvenskan 2017. Solnalaget slutar dock att vara just ett Solnalag nästa säsong då AFC United flyttar till Eskilstuna. Även Hammarby är klara för allsvenskan. Efter en seger mot Sundsvall står det klart att Hammarbydamernas sejour i elitettan är över.

Vintertid från och med i natt

Kände du dig ovanligt pigg i morse? Det kan bero på att vi gick över till vintertid i natt. Klockan ställdes tillbaka en timme och vi fick därmed en extra.

Lite moln, men mest sol

Vädret bjuder på varierande molnighet under söndagen, men det klarnar upp framåt dagen och blir vackert, klart höstväder. Temperaturen landar på mellan 6 och 9 grader.