Välj ditt område
Frida Hansdotter och Mattias Hargin längtar efter världscuptävlingen i Hammarbybacken den
Frida Hansdotter och Mattias Hargin längtar efter världscuptävlingen i Hammarbybacken den
Morgonkollen i Stockholms län
Morgonkollen i Stockholms län

Morgonkollen: Skidfest i världsklass

Nyheter hela länet Polisiärt en lugn natt. Skidfest i världsklass i Hammarbybacken. Konstskatt begravs under Beckomberga för alltid. Här är nattens och morgonens nyheter i Stockholms län.

En lugn natt och morgon

Polisiärt har det varit en lugn natt. Trafikmässigt har det än så länge inte heller varit några olyckor att rapportera så här på tisdag morgon.

 

Skidfest i Hammarbybacken

Världscuptävlingar i slalom mitt i Stockholm? Japp, nu är det dags för skidfest i Hammarbybacken igen. Över 9000 biljetter till läktare och backplatser är slutsålda redan i förväg. Världens 16 bästa slalomåkare på både herr- och damsidan möts i kväll med start kl.17.00.

Och du, det är tydligen after ski på restaurang Göteborg i Hammarby Sjöstad med DJ och livsända tävlingar för de som inte fått biljetter. Här är listar Mitt i fler restauranger som kommer trycka gasen i botten med liveband och mingel med tävlande i kväll.

LÄS MER: OS-vinnaren Mikaela Shiffrin vill ha OS i Stockholm 2026

 

Konstskatt begravs under Beckomberga

Patienterna på Beckomberga fick fritt spelrum för att uttrycka sina tankar i konst längs väggarna i kulverten under mentalsjukhuset. Nu ska de gamla gångarna fyllas igen och det vittrade konstverken försvinner för världen. Följ med Mitt i ner i underjorden för att se målningarna en sista gång.

Och vädret…

Ta det försiktigt i morgontrafiken eftersom temperaturen ligger vid nollstrecket då, enligt SMHI. Dagtid blir vädret mest mulet med ett par plusgrader men det finns ändå chans till sol. På måndagen tog sig solen igenom molnen så låt oss hoppas på det även i dag.

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Hela Stockholm

Nyheter

Ygeman om djurpolisen: ”Lägger sig inte i”

Insändare

KD: ”Orimlig kostnad för parksanering”

Nyheter

Ny sport håller hov i Tyresö

Brott

18-åring nekar till mord på jämnårig

Nyheter

Trångt vid Ljusteröfärja – polis stoppar bråk

Nöje

Karta: Här finns din närmsta midsommarstång