ANNONS

Nyheter i Lidingö tidning

Hyresgäster på Merkuriusvägen tvingas flytta tillbaka flera månader innan lägenheterna är färdigställda. De är kritiska mot att det saknas värme, vatten och räcken på balkongen. Hannes Sjölund kallar det för ett "skräckexempel".
ANNONS

Några av övriga nyheter i Lidingö tidning:

Trots skärpt kritik mot den tekniske chefen Pernilla Dufström visar stadsledningen henne förtroende. Nu avgår Petter Hedberg (C) i teknik- och fastighetsnämnden i protest. Utredningen som ledde till att Grönstarondellen kom till var en av de arbeten som förvaltningschefen lät sin make utföra.

Han har ett hett temperament, gillar korv med bröd och älskar att promenera eller cykla till Solna varje dag. Han heter Janne Andersson och ska föra Sverige till VM i fotboll nästa år.

Småskalighet är ledmotivet i den första etappen av utbyggnaden av Centrum-Torsvik. 130 bostäder planeras men utan hyresrätter och för få parkeringsplatser.

Gustav Asplund spelar samma pianokonsert på torsdag som han som liten pojke fick göra för 70 år sedan. Detta jubileum kommer att förevigas vid Lidingösymfonins årliga vårkonsert.

Läs mer i Lidingö tidning på fredag!

 

 

ANNONS
ANNONS