ANNONS

Här är nyheterna som blev virala raketer i Väsby

Folke Boänges och Anna Kajsa Reimegård möttes på Attendo i Fresta.
Folke, 96 och Anna-Kajsa, 89, påminde oss om att det aldrig är för sent att bli kär.
Europes sköna grammis och hedersutmärkelse, 50 000 kronor till Väsbys hemlösa och en ljuvlig kärlekshistoria på äldreboendet. Här är nyheterna som fick er att gå i spinn.
ANNONS

Europe hyllades med hedersutmärkelse

”Äntligen!” ropade många när Europe kammade hem sin första grammis i februari. Väsbysönernas 2018 fortsatte i dur: I maj valdes de in i Swedish Music Hall of Fame och i slutet av augusti hyllade kommunen hårdrocksbandet med en hedersutmärkelse för att ha satt Väsby på kartan – något ni inte var sena med att gilla.

Ljuvlig kärlekshistoria på äldreboendet

När Folke Boenges, 96, flyttade in på äldreboendet Attendo Fresta Södra Allé kände han att livet var över. Då flyttade den sju år yngre Anna-Kajsa Reimegård in – det blev starten på en kärlekshistoria. Paret påminde oss alla om att det aldrig är för sent för att bli kär. Artikeln var den näst mest lästa under 2018.

Anonym skänkte 50 000 till Väsbys hemlösa

Roger Ranta, som länge jobbat med hemlösa i kommunen, fick en glädjechock när en anonym privatperson hörde av sig och ville donera 50 000 kronor till Väsbys hemlösa. Ingen annan artikel i år har blivit lika ”gillad” på våra sociala medier.

ANNONS