ANNONS

Nysatsning på nöjescentrumet Tolv

Vid den nya isrinken som är 15 meter lång och tre meter bred kommer man kunna åka både skridskor och spela curling.
Vid den nya isrinken som är 15 meter lång och tre meter bred kommer man kunna åka både skridskor och spela curling.
Snart kan du åka skridskor och spela curling inomhus året runt. Nöjescentrum Tolv Stockholm satsar med ny konstisbana, fler restauranger och spelytor.
ANNONS

Nästan exakt två år efter invigningen av Tolv Stockholm satsar nu nöjescentrumet under Tele2 arena ytterligare. I veckan invigs nyheter som nya restauranger med italiensk-amerikanskt retromat och asiatiskt streetfood, sex nya bowlingbanor och en konstisbana, som är gjord i ett material som gör att den inte känns kall.

– Man kommer att både kunna spela curling och åka skridskor på den. Man kommer att kunna åka året runt, säger Helena Ågren, kommunikationschef för SGA Fastigheter som är fastighetsägare.

Tanken när nöjeshallen invigdes hösten 2013 var en kombinerad anläggning för mat, sport och lek, så att söderortsborna inte skulle behöva åka in till city för nöjesaktiviteter. Men trots det har lokalerna vissa vardagskvällar upplevts som ödsliga.

– Man ska komma ihåg att Globen inte är Drottninggatan med ett ständigt flöde. Ibland är det lugnare och vid evenemang är det mer tryck. Det vi gör nu kommer att göra Tolv attraktivt för hela veckan, säger Helena Ågren.

Veckans invigningar kommer inte att bli Tolvs sista enligt fastighetsägaren.

– Platsen kommer inte att se densamma ut om två år. Vi vill jobba med den hela tiden. Våra förhoppningar är att den ska kännas levande, säger Helena Ågren.

Platsen kommer inte att se densamma ut om två år

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort – Bandhagen Årsta Högdalen direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.