ANNONS

Nytt kommunalråd i Huddinge

Shewen Nysmed, (S) vikarierar som kommunalråd i Huddinge.
Shewen Nysmed, (S) vikarierar som kommunalråd i Huddinge.
I november går Huddinges kommunalråd i opposition Rasmus Lenefors, (S) på föräldraledighet. Shewen Nysmed, (S) kommer att fylla hans plats under tiden.
ANNONS

Shewen Nysmed, (S) har varit förtroendevald i Huddinge sedan 2006 och sitter i dag i både kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. När oppositionsrådet Rasmus Lenefors, (S) går på föräldraledighet i november blir hon även vikarierande kommunalråd. Hon kommer då att arbeta med frågor som rör förskola, demokrati, kultur och fritid.

– Jag är glad över att få möjlighet att jobba för ett jämlikt Huddinge där alla kan känna trygghet, frihet och framtidstro. Med bara ett år kvar till valet känns det kul att få möjlighet att på heltid engagera sig för en socialdemokratisk valseger, säger Shewen Nysmed, (S) i ett pressmeddelande.

Shewen Nysmed bor i Vistaberg och har en magisterexamen i statsvetenskap från Södertörns högskola. Hon har tidigare suttit med i Huddinges demokrati- och mångfaldhetsberedning, brottsförebyggande rådet och socialnämnden. Hon vikarierar som socialdemokratiskt kommunalråd fram till den 4 februari nästa år.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.