Okänd vägman hoppade på kvinna och hennes familj

En okänd man stoppade en kvinna på en väg och misshandlade henne. När hon ringde efter sin man och sin son misshandlade han även dem.

I förre veckan häktades mannen, en snart 50-årig Tyresöbo.

Om detta och mycket mer kan du läsa nedan.

Den gångna veckan har…

…polisen inlett en förundersökning mot en Tyresöbo i 20-årsåldern som misstänks för att ha krossat en ruta på Tyresö gymnasium . Väl inne ska den unge mannen ha stulit en dator.

…polisen inlett en förundersökning mot en man som under ett bråk i en kö till en biltvätt misstänks ha slagit en kvinna.

…polisen inlett en förundersökning mot en ung man som har låtit en person utan körkort köra ett fordon.

…åklagare väckt åtal mot en Tyresöbo som misstänks ha försökt lura ett försäkringsbolag på pengar. Enligt åtalet har mannen ljugit om att hans bil stulits trots att han redan sålt den till en person i ett annat land. Internationellt polissamarbete ligger bakom upptäckten.

…åklagare inlett en förundersökning mot en man i Tyresö som misstänks ha slagit sin sambo vid flera tillfällen.

…Nacka tingsrätt häktat en snart 50-årig man som misstänks för att misshandlat flera för honom okända personer. Enligt anmälan till polisen stoppade mannen en kvinna när hon körde på en väg i Tyresö. När hon stannat slog han henne. Kvinnan lyckades köra 500 meter bort från mannen och ringde sin man och sin son. När de kom till platsen misshandlade mannen både dem och kvinnan, bland annat genom en spark och genom att boxas med knytnävarna. Polisen kom dit och grep mannen.

…polisen varit på plats vid en stor markbrand vid minneslunden på Bollmora kyrkogård. Räddningstjänsten släckte elden. Enligt polisen var branden som startade på onsdagseftermiddagen cirka 25 gånger 25 kvadratmeter. Polisen misstänker att allmänfarlig vårdslöshet ligger bakom brottet.