Man onanerade framför barn vid Ängholmsbadet

Hopptornet är från ett annat bad.
Hopptornet är från ett annat bad.
En ung man döms för förargelseväckande beteende efter att han onanerat framför barn på en flytbrygga i Täby. Mannen döms till böter.

Det var i juli förra året som badgäster vid Ängholmsbadet såg hur mannen, som då var i 18-årsåldern, satt på en flotte med handen innanför badbyxorna. En familj var i närheten och enligt domen satt en av döttrarna på flotten, bara någon meter från mannen.

Föräldrarna till barnen trodde först att mannen bara kliade sig men de förstod ganska snart att han onanerade. Mannen fortsatte helt öppet tills han fick utlösning innan han hoppade ner i vattnet och simmade in mot land.

Höll mannen under uppsikt

Föräldrarna blev väldigt illa till mods och valde att ringa polisen och de höll mannen under uppsikt till det att polispatrullen kom.

Mannen nekar till brottet och säger till sitt försvar att han lånat badbyxorna och att resårbandet var löst. Han hade aldrig handen innanför byxorna. Attunda Tingsrätt dömde mannen för förargelseväckande beteende men domen överklagades. Hovrätten gjorde samma bedömning och mannen döms till böter på 800 kronor.