ANNONS

Då öppnar de tre nya restaurangerna i Farsta C

Bastard Burgers Farsta centrum
Snart öppnar tre nya restauranger i Farsta centrum.
Farsta centrums matutbud får snart trippel påökning. Thomas Levander, marknadsområdeschef, tycker att de har träffat helt rätt – och fler aktörer kan vara i pipelinen.
– När vi landat tre så här bra aktörer har intresset helt klart väckts hos fler.
ANNONS

Farsta centrum får snart förstärkning i restaurangutbudet. Asiatiska kedjan Chop chop, burgargrabbarna från Bastard burgers och korvnörden tillika Årets kock-vinnaren bakom Korvkultur vrider snart igång stekborden.

– De senaste månaderna har vi jobbat målinriktat med att hitta verksamheter som inte bara kompletterar utan lyfter det matutbud som finns i Farsta och med de här tre så tycker jag att vi har träffat helt rätt, säger Thomas Levander, marknadsområdeschef för Farsta centrum.

Invigs i november och december

Störst blir Chop chop på runt 300 kvadratmeter och nördigast blir korvkultur. Bastard burgers fyller mellanrummet med både kött- och vegoburgare på menyn.

– Chop chop står för det lite folkligare som vi tror kommer tilltala väldigt många, Bastard burgers bidrar med groumetburgare som vi velat ha hit en längre tid och Korvkultur blir en kombination mellan servering och saluhall som vi längtat efter, säger Levander.

Bastard Burgers Farsta centrum

Är du sugen på asiatiskt eller burgare kan du stilla ditt begär redan 22 november. För korvnördarna blir väntan lite längre.

– Bygget är inte helt klart än. Främst handlar det om en ventilationskåpa som beställdes lite i sista laget av våra glada vänner på Korvkultur så det blir nog några dagar in i december.

Väckt intresset hos fler

Enligt Thomas Levander har öppningen av restaurangerna redan fått fler intresserade.

– Vi letar hela tiden efter fler som vill öppna här och när vi landat tre så här bra aktörer har intresset helt klart väckts hos fler.

ANNONS

Vad kan Farstaborna vänta sig härnäst?

– Det kan jag inte gå in på än men vi har spännande diskussioner igång, så mycket kan jag säga.