ANNONS

8-årige Sam ordnar juldisco för Världens Barn

Sam Brusewitz Payro ordnar barndisco till förmån för Världens Barn.
Sam Brusewitz Payro ordnar barndisco till förmån för Världens Barn.
Den 7 december ordnar 8-åriga Sam Brusewitz Payro barndisco på Midsommargården i Telefonplan för andra gången. Denna gång med jultema – och som precis som sist går alla intäkter till Världens Barn.
ANNONS

Nu på fredag blir det juldisco för barn klockan 16 på Midsommargården i Telefonplan. Dit kan alla danssugna barn gå tillsammans med föräldrar och syskon.

Det är 8-årige Sam Brusewitz Payro som med hjälp av sin mamma och föreningen Midsommargården anordnar festen, där alla intäkter går till Radiohjälpens insamling för Världens Barn.

Succédiscot kommer igen

– Det blev sån succé förra gången vi anordnade discot att vi ville göra det igen. Det kom så mycket folk att alla inte kom in, säger Sams mamma Ebba Brusewitz, som även är verksamhetsansvarig på Midsommargården.

Ebba Brusewitz säger att det denna gång är en större lokal och på temat jul. Så den som vill kan komma dit i sin allra juligaste discooutfit.

– De som kommer kan vänta sig bra musik, härlig stämning och goda snacks. Ett roligt fredagshäng helt enkelt. Det även är en rolig grej för föräldrarna, säger hon.

Vill samla in 20 000 till Världens Barn

 Sams engagemang att samla in pengar till välgörenhet började för flera år sedan, och målet är att samla ihop 20 000 kronor till Världens Barn innan året är slut.

– Jag har samlat ihop 15 000 så det är bra. I augusti hade jag inte ens samlat ihop 10 000, då trodde jag inte att jag skulle nå målet. Men nu har jag en chans att göra det, säger Sam.

Discot håller på klockan 16-18 den 7 december och inträdet kostar 20 kronor.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Liljeholmen Älvsjö Hägersten direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.