ANNONS

Paketutlämning kvar i Vaxholm

Spelbutiken i Vaxholm fortsätter att vara utlämningsställe för paket från Schenker och DHL. Det uppger butiken, som ändrat sig sedan vaxholmsbor blivit hänvisade till Åkersberga i stället.
ANNONS

– Ja ja, det är klart. De ska inte vara oroliga. Vi har löst det här problemet. Vi kunde inte acceptera att folk skulle behöva åka långt från Vaxholm för att hämta paket, säger Maryam på Spelbutiken i Vaxholm.

Nyligen bytte Spelbutiken i Söderhamnen ägare och i samband med detta sa de nya ägarna upp butikens avtal som paketombud för DHL och Schenker.

Anledningen var att man vill göra om kiosken till ett orientaliskt kafé och pakethanteringen passade inte ihop med detta.

Men nu har man tänkt om.

Sedan en ungefär en vecka har man också satt upp en lapp om att man behåller paketen.

– Vi trodde att de skulle hitta ett annat ombud i Vaxholm men det gjorde de inte och folk var ledsna. Då bestämde vi oss för att behålla paketen, även vi fått ändra lite på våra planer, säger Maryam.

Tanken är nu att Spelbutiken ska vara både kiosk, men utan spel, orientaliskt kafé med téer och andra drycker och kakor. Och ha paketutlämning.

– Att kunderna är nöjda och glada är det viktigaste, säger Maryam.

Vad Spelbutiken ska heta i framtiden är ännu inte bestämt.

ANNONS

Läs mer:

Svårare att få paket i Vaxholm